Hotel Spa Faltom Rumia tel. 58 78 58 178
Hotel Business Faltom Gdynia tel. 58 77 65 500
Zapraszamy Państwa do Restauracji Zielonej na
NIEDZIELNE BUFETY OBIADOWE w godz. 13:00-16:00
Cena od osoby - tylko 85 PLN, Dzieci 3-10 lat - 35 PLN / za dziecko, Dzieci do 3 lat - GRATIS
W cenę wliczone jest nieograniczone korzystanie z bufetu, w którego skład wchodzą:
- 2 rodzaje zup (m.in.: rosół, żurek, barszcz czerwony, krem z pieczarek, zupa serowa, borowikowa, krupnik, grochówka, kapuśniak...)
- dania gorące z dodatkami (np. golonka w piwie, Cordon Bleu, sola w sosie krewetkowym,
polędwica po kasztelańsku, De Volaille, szaszłyk drobiowy, filet z grilla, łosoś w sosie kaparowym, naleśniki z twarogiem)
- desery (np. galaretki, budynie, pierogi z owocami, ciasta, musy, lody)
- owoce
- soki, kawa, herbata, woda mineralna
- wino białe i czerwone.
Podczas bufetów niedzielnych, wszystkie dzieci nieodpłatnie zapraszamy do hotelowego Klubu Malucha (1 piętro),
a w nim m.in.: małpi gaj, basen chiński, ścianka wspinaczkowa, piłkarzyki, zjeżdżalnia, bajki, kolorowanki, puzzle, interaktywny Playtouch i wiele innych atrakcji. Obok Klubu Malucha znajduje się Pokój Gier: 2 x Play Station 4, Play Station 3, XBox, cymbergaj, Beat Saber.
Nowość! Fotobudka zobacz więcej..>
Nie przegap okazji i już dzisiaj zaplanuj niedzielę z Hotelem SPA Faltom!
Kontakt: e-mail: gastronomia@hotelfaltom.pl, tel. 58 78 58 178.
Brak możliwości wprowadzania zwierząt na posiłki.
Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany menu w trakcie trwania posiłków. Zmiana może dotyczyć zarówno rodzaju, jak i ilości potraw.
Prosimy o podawanie ostatecznej liczby osób do godziny 13.00 dnia poprzedzającego rezerwację.
W przypadku zmniejszenia liczby osób po ww. terminie, płatność za zdeklarowaną liczbę osób.
Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany ceny.
Zapraszamy również do skorzystania z Niedzielnych Bufetów Obiadowych w Restauracji Mariatto w Hotelu Business Faltom *** ul. Morska, Gdynia Cisowa. więcej... »
Osoba dorosła - 85 zł, Dzieci 3-10 lat - 35 zł, Dzieci do 3 lat - GRATIS!
Godz. 13:00 - 17:00
W cenę wliczone jest nieograniczone korzystanie z bufetu, w którego skład wchodzą m.in.:
- zupy (np. rosół, żurek, barszcz czerwony, krem z pieczarek, zupa serowa, flaki)
- dania gorące z dodatkami (np. golonka w piwie, Cordon Bleu, sola w sosie krewetkowym,
polędwica po kasztelańsku, De Volaille, szaszłyk drobiowy,
filet z grilla, łosoś w sosie kaparowym)
- desery (np. gofry, galaretki, budynie, pierogi z owocami, ciasta, musy, lody)
- soki, kawa, herbata, woda mineralna
- wino białe i czerwone.
Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany menu w trakcie trwania posiłków. Zmiana może dotyczyć zarówno rodzaju, jak i ilości potraw.
Podczas bufetów niedzielnych, zapraszamy naszych najmłodszych Gości do hotelowego Klubu Malucha dla dzieci
oraz zewnętrznego placu zabaw (nieodpłatnie), na którym każde dziecko znajdzie coś dla siebie, m.in.:
cymbergaj, ścianka wspinaczkowa, piłkarzyki, zjeżdżalnia, bajki, kolorowanki, puzzle, trampolina, play station, interatywny Playtouch i wiele innych atrakcji.
BUSINESS FALTOM GDYNIA UL.MORSKA KONTAKT I REZERWACJA STOLIKÓW: TEL. 58 77 65 500
SPA FALTOM RUMIA UL.GRUNWALDZKA KONTAKT I REZERWACJA STOLIKÓW: TEL. 58 78 58 178
(prosimy o informację, jakiego hotelu dotyczy rezerwacja)
